My Followers

Sunday, 23 June 2013

Sukan Tahunan + parody

Assalamualaikum

Seriously I dah lama tak berblogging ni . Rasa-rasanya dah dekat 1 year jugaklah . Hahaha lama gila kan . So I dah tukar segala background , layout dan segala exp kepada yang baru . hehe . So kita pendekkan cerita je lah ye berbalik kepada tajuk yang tertera di atas .

Entry aku pada kali ini aku akan bercerita mengenai sukan di sekolah aku . Memandangkan this year I last berada di zaman persekolahan so beria-ria la aku nak cerita kat korang semua . (kau ni sekejap I , sekejap aku la ape lah ) haha tak kesah lah kan . 

Sukan tahunan sekolah adelah part yang paling best aku rasa . Sebab waktu ni lah cikgu cikgu akan tarik kau suruh kau masuk pelbagai acara nak nak bila kau dah Form 5 (last year kat sekolah)cikgu cikgu aku push push kau suruh masuk itu ini . Bhahaha sampai pada satu tahap kau akan rasa nak lari satu padang sekolah akibat desakan cikgu . hehehe

Sukan di sekolah aku ni telah pun berlangsung pada hari Sabtu 22 JUN 2013 . Pelbagai acara yang telah aku lihat pada hari itu (apa ? kau lihat sajee) ya betul memang aku nengok aje . Aku takde masuk apa-apa acara pun . Eh jap jap . aku ade masuk la sukan merejam lembing. 
Malangnya nasib aku hanya sempat ke peringkat final tetapi tidak masuk kategori top 5 .
huahahaha (nampak sangat takde bakat bersukan) hah , whatever lah .

Habis tu kau buat ape je kat sana ??
Nak tahu apa yang aku buat kat sana ?? aku telah pun menjadi photographer tak bertauliah masa sukan hari tu . akulah yang ke hulu-hilir snap gambar . memang tak malu gila budak ni. Apekejadah lah kau ni Aina. hahaha . pasti anda mau lihat hasilnya , bukan ??




nilah parody hasil buatan tangan aku . pastikan yang asli
(pelakon : adik2 tingkatan 4)

Apa ??
Nak nengok gambar lagi ?? err dah dah la tuu . aku malas nak upload .
sampai sini je lah . 
sekian . TERIMA KASIH (bunyi ala2 allycat)


No comments:

Post a Comment